foto

Ilja Saveljev

  • nar. 5.12.1967 (53 let)
    Yaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gogol: Začátek (TV film)
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)

TV seriály

2020 Pro Veru (TV seriál)
Projekt "Anna Nikolajevna" (TV seriál)
2019 Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Obratnaja storona raja (S02E16)
2017 Čužoje lico (TV seriál)
Razrešajuščaja sposobnosť (E04)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Těatr načinajetsja s vešalki (S02E16)
Šef (TV seriál)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Posledňaja naděžda (E07)
Oborotni (E05)
Rekvijem (E04)
Mažor (TV seriál)
Otpusk po raněniju (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S14E03)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Letnij lager (S02E30)
PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Šaman (TV seriál)
Vypusknicy (S02E07)
Doznavatěl (TV seriál)
Afera (S02E03)
2012 Kulinar (TV seriál)
Popravka na vetěr (S01E10)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Graffiti (S02E21)
2011 PPS (TV seriál)
Jumorist (S01E09)
Park (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Broněžilet (S06E14)
Vesna (S06E02)
Vygodnyj obmen (S05E12)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Informator (E06)
Slovo ženščině (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Pobeda (S07E02)
Litějnyj (TV seriál)
Pod prikrytijem (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tovarišč po partii (S10E22)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Žizň na export (S03E24)
Kalendar smerti (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky