foto

Tója Sató

  • nar. 11.4.1959 (60 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Toya Sato se věnuje zejména tvorbě pro japonskou televizní společnost NTV, kde dlouhodobě působí. Pro NTV realizoval řadu seriálů - např. Sexy hlas a Robo (Sekushî boisu ando robo, 2007). Debutoval snímkem Gokusen (Gokusen: The Movie, 2009), který vychází ze stejnojmenného třídílného televizního seriálu (2002, 2005, 2008), který také režíroval. Kaiji (Kaiji: Jinsei gyakuten gemu, 2009) je jeho druhým celovečerním filmem.

Zdroj: Film Festival Zlín

Režijní filmografie

Filmy

2020 Kaidži Final Game
2017 Džimi ni sugoi! DX (TV film)
2015 ST - Červená a bílá akta
2013 Gaččaman
Jinsei ga tokimeku Katazuke no Mahô (TV film)
ST Keišičó kagaku tokusó han (TV film)
2011 Kaidži 2: Džinsei dakkai gému
2010 Miporin no Ekubo (TV film)
2009 Gokusen Graduation Special '09 (TV film)
Gokusen: The Movie
Kaidži: Džinsei gjakuten game
1991 Gogacu no kaze (TV film)

TV seriály

2018 Survival Wedding (TV seriál)
2017 Uči no otto wa šigoto ga dekinai (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Sošite, dare mo inakunatta (TV seriál)
2015 Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
2012 Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
2010 Ōgon no buta (TV seriál)
2008 Gokusen 3 (TV seriál)
Ičipondo no fukuin (TV seriál)
2007 Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
2006 14 Sai no Haha (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Mai bosu mai híró (TV seriál)
2004 Hikari to Tomo ni... ~Jiheishou-ji wo kakaete~ (TV seriál)
Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
2002 Remote (TV seriál)
Tokyo Muke Michi Girl (TV seriál)
2001 Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
2000 Virtual Girl (TV seriál)
1999 Jomigaeru kinró (TV seriál)
1998 Love and Peace (TV seriál)
1997 Psychometrer Eiji (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1993 Nichiyo wa Dame yo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Remote (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace