foto

Akis Sakellariou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Defunct
Dospěláci v místnosti
Meltem
2017 Epafi
2015 Marionetes
2012 O Theos agapaei to haviari
2010 Ziteitai pseftis
2009 Guiness
Ola tha pane kala
2008 Drobný zločin
Otrocká pouta
2006 Illustration
2003 Mia thalassa makria
2001 Kato apo ta asteria
1997 Ergenis, O
Mirupafshim
1995 I zoi enamisy hiliariko
1993 I epohi ton dolofonon
I oura tou fidiou (TV film)
Tatouaz (TV film)
1992 Byron, i balada enos daimonismenou
1991 Přerušený krok čápa
1988 To magiko gyali
1987 Doxobus
1986 Koritsi tis Manis, To

TV seriály

2019 Eteros ego: Hamenes psyhes (TV seriál)
2018 Ble. (TV seriál)
2009 Ergazomeni gynaika (TV seriál)
Karyotakis (TV seriál)
2008 Hrysa koritsia (TV seriál)
2007 Istories apo tin apenanti ohthi (TV seriál)
2006 Entimotatoi keratades (TV seriál)
Ioanna tis kardias (TV seriál)
Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 Moni ex ameleias (TV seriál)
Piatsa Kolonaki (TV seriál)
To kokkino domatio (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
S1ngles (TV seriál)
2003 Pethaino gia sena (TV seriál)
2002 Horevontas sti siopi (TV seriál)
2001 I foni (TV seriál)
Kolpo grosso (TV seriál)
2000 Kokkinos kyklos (TV seriál)
Ouden provlima (TV seriál)
Strivein dia tou arravonos (TV seriál)
1997 Eimaste ston aera (TV seriál)
To theatro stin ET-1 (TV seriál)
1996 Enohi agapi (TV seriál)
1995 Skorpios (TV seriál)
1994 Kokkino feggari, To (TV seriál)
Oi hrimatistes (TV seriál)
1992 Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
1985 I zoi tou Attik (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ta Stekia: Istories Agoraiou Politismou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky