foto

Giorgos Armenis

  • nar. 18.10.1943 (77 let)
    Klimatia, Ioannina, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In the Room
2009 Ricordi mi
2006 Prova paltou
2005 Ypovryhios erotas
2004 I skoni pou peftei
Plačící louka
1999 America
1998 Oi arithmimenoi
Ola einai dromos
1991 Dyo ilioi ston ourano

TV seriály

2019 I zoi en tafo (TV seriál)
2009 Karyotakis (TV seriál)
2005 O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
1998 To fterougisma tou glarou (TV seriál)
1997 To theatro stin ET-1 (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
1995 Trito Stefani, To (TV seriál)
1992 Mikres diadromes (TV seriál)
To soi mas (TV seriál)
1990 Xenodoheio Amore (TV seriál)
Zito gnorimia (TV seriál)
1988 Siga... I patrida Koimatai (TV seriál)
To spiti tis theias (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1992 Mikres diadromes (TV seriál)
To soi mas (TV seriál)
1990 Psarokostoula agapi mou (TV seriál)
1985 Here Taso Karataso (TV seriál)
1984 Mesa apo to plithos (TV seriál)
O theios mas o Mimis (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 To soi mas (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 O theios mas o Mimis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky