foto

Tom Gammill

  • nar. 19.5.1957 (63 let)
    Darien, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moose
1999 Falešná láska

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pledge (S07E03)
2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Astral Plane (S06E25)
2014 Dads (TV seriál)
Have a Heart... Attack! (E18)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Kdo zvítězí? (S04E21)
Synové Marsu (S04E15)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Checks (S08E07)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Scofflaw (S06E13)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Barber (S05E08)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Simpsonovi (TV seriál)
The Way of the Dog (S31E22)
The Hateful Eight-Year-Olds (S31E21)
Warrin' Priests, Part 2 (S31E20)
další epizody (12)
2019 Simpsonovi (TV seriál)
Šťastné a ukradené (S31E10)
Todde, Todde, proč jsi mě opustil? (S31E09)
Děsuplné díkůvzdání (S31E08)
další epizody (22)
2018 Simpsonovi (TV seriál)
Šťastné a třicáté (S30E10)
Můj táta je bůh (S30E09)
Šašek v manéži (S30E08)
další epizody (22)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Zmizelý (S29E09)
Opus slečny Lízy (S29E08)
Pimprlata (S29E07)
další epizody (20)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Ukradené Vánoce šáši Krustyho (S28E10)
Poslední trakční hrdina (S28E09)
Hříchy našich otců (S28E08)
další epizody (23)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
Cesta ke slávě (S27E08)
Líza dobývá svět (S27E07)
další epizody (22)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoční vyhazov (S26E09)
Kapela otců (S26E08)
Učitel mučitel (S26E07)
další epizody (23)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Vzpomínky na bílé Vánoce (S25E08)
Žlutá pomsta (S25E07)
Školní lavice a pravice (S25E06)
další epizody (22)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Panu Burnsovi s láskou (S24E08)
Den, kdy se ochladila Země (S24E07)
Ve Springfieldu roste strom (S24E06)
další epizody (21)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Duch Vánoc příštích (S23E09)
Krustyho comeback (S23E08)
Muž v modrých flanelových kalhotách (S23E07)
další epizody (22)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Krycí jméno Donnie Špekoun (S22E09)
Předvánoční hádky (S22E08)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
další epizody (24)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Bratříčku, kde jsi? (S21E08)
Čarodějky ze Springfieldu (S21E07)
Rošťárny bez konzervantů (S21E06)
další epizody (21)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Burns a včely (S20E08)
MyPody a sousedi (S20E07)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
další epizody (19)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Věčný stín Simpsonovy mysli (S19E09)
Pohřeb nepřítele (S19E08)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
další epizody (22)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Kill Gil - první a druhý díl (S18E09)
Parťáci (S18E08)
Umění na špejli (S18E07)
další epizody (21)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Simpsonovské vánoční skazky (S17E09)
Taliján Bob (S17E08)
Pomsta červených rajčátek (S17E07)
další epizody (25)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Komiksák a Chlapeček (S16E05)
Kamarádky na život a na smrt (S16E04)
Noci s nepřítelem (S16E03)
další epizody (20)
2003 Pitts, The (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Patnácté Vánoce u Simpsonů (S15E07)
Krustyho zkouška z dospělosti (S15E06)
Rychle a srstnatě (S15E05)
další epizody (23)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo chce zabít Homera? (S14E06)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
Veliká Marge (S14E04)
další epizody (22)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Malověrná Líza (S13E06)
Telecí léta (S13E05)
Zamilovaný Burns (S13E04)
další epizody (19)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Podfuk za všechny prachy (S12E07)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
další epizody (8)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opposite (S05E21)
The Hamptons (S05E20)
The Fire (S05E19)
další epizody (10)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (11)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Simpsonovi (TV seriál)
The Incredible Lightness of Being a Baby (S31E18)
2018 Simpsonovi (TV seriál)
Scénky z manželského života (S29E13)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Starosti starostky (S29E06)
Pískaná (S29E03)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Monty Burnsův létající cirkus (S28E01)
2013 Dads (TV seriál)
My Dad's Hotter Than Your Dad (E06)
Oldfinger (E05)
Simpsonovi (TV seriál)
V kůži Kirka van Houtena (S24E13)
2012 Napoleon Dynamite (TV seriál)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede tábořit (S08E12)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a nudista (S06E03)
2005 Chlapi sobě (TV seriál)
Crimes and Mini-Wieners (E17)
2003 Pitts, The (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Checks (S08E07)
The Doll (S07E16)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Wink (S07E04)
The Diplomat's Club (S06E21)
další epizody (4)
1994 The Critic (TV seriál)
Marty's First Date (S01E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Mom and Pop Store (S06E08)
The Pledge Drive (S06E03)
další epizody (5)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Glasses (S05E03)
1992 Great Scott! (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Matikář (S03E02)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)

TV pořady

1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1992 Great Scott! (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky