foto

Richard Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2022 Jurský svět: Nadvláda - set dekoratér
2021 Duna - set dekoratér
2018 The Angel - set dekoratér
2017 Star Wars: Poslední z Jediů - set dekoratér
The Current War - set dekoratér
Transformers: Poslední rytíř - set dekoratér
Všechny prachy světa - set dekoratér
2016 Pád Londýna - set dekoratér
2015 Avengers: Age of Ultron - set dekoratér
2014 Strážci Galaxie - set dekoratér
2013 Jack a obři - set dekoratér
Rychle a zběsile 6 - set dekoratér
2010 Gulliverovy cesty - set dekoratér
2008 Já a Orson Welles - set dekoratér
Wanted - set dekoratér
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk - set dekoratér
Santa má bráchu - set dekoratér
2006 Šifra mistra Leonarda - set dekoratér
2005 Doom - set dekoratér
Lovci dinosaurů - set dekoratér
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů - set dekoratér
Útěk z Colditzu (TV film) - set dekoratér
2002 Hlubina - set dekoratér
1999 Wing Commander - set dekoratér

TV seriály

2019 Temný krystal: Věk vzdoru (TV seriál) - set dekoratér
Jen střepina byla ztracena (E10) - set dekoratér
Krystal volá (E09) - set dekoratér
Vědmy nevědí vše (E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2011 Hra o trůny (TV seriál) - set dekoratér
Oheň a krev (S01E10) - set dekoratér
Bodej ostrým koncem (S01E08) - set dekoratér
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07) - set dekoratér
další epizody (8)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál) - set dekoratér
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky