foto

Pjotr Krylov

  • nar. 24.11.1987 (33 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Plochaja sosedka (TV film)
2013 Foto na dokumenty (TV film)
2008 Illuzija stracha

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
2018 Pes (TV seriál)
Episode 18 (S04E18)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Specy (TV seriál)
Ženiť nělzja pomilovať (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2015 Mamočki (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Radi těbja (S02E28)
Spasti ljuboj cenoj (S02E25)
Jedinoždy solgav (S02E18)
další epizody (5)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Seraja myš (E06)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky