foto

Marek Ronec

  • nar. 16.2.1965
    Sokolov, Československo
  • zem. 9.12.2013 (48 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Doktor pro zvláštní případy (TV film)
Domina (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
Milenci a vrazi
Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
2003 Smrt pedofila (TV film)
1999 Sourire du clown, Le
Specialita šéfkuchaře (TV film)
Zimní víla (TV film)
1995 Netrpělivost srdce (TV film)
1994 Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský) (TV film)
1993 Noc rozhodnutí (TV film)
1992 Temná komora (TV film)
1991 Nebe, peklo, ráj (TV film)

TV seriály

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Mikulášské překvápko (S02E10)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zastavárník (S02E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Muž v pozadí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace