foto

Julija Zajčenko

  • nar. 23.4.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)

TV seriály

2018 Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Pes (TV seriál)
Episode 18 (S01E18)
2014 Koroleva igry (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Moj rebjonok - inoplaněťanin (S02E19)
2012 Vitalka (TV seriál)
2011 Taxi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky