foto

Vitalij Čelkanov

  • nar. 17.5.1962 (58 let)
    Donetsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pomoščnica (TV film)

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Blagimi namerenijami (TV seriál)
Obman (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
2016 Selo na miljon (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 8 (S01E08)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Proryv blokady (S05E49)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky