foto

Marc E. Meyer Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Svůdná nenávist (TV film) - set dekoratér
1992 Tisíc hrdinů (TV film) - set dekoratér
1988 Fatal Judgement (TV film) - set dekoratér
Klub zabijáků (TV film) - set dekoratér
1986 Ta nejlepší léta - set dekoratér
1985 This Child Is Mine (TV film) - set dekoratér
1983 Když chlap zešílí - set dekoratér
1982 Memories Never Die (TV film) - set dekoratér
1981 Heartbeeps - set dekoratér
Rozpoutané peklo - set dekoratér
1980 Nahá bomba - set dekoratér
Xanadu - set dekoratér
1979 Zajatec na Zendě - set dekoratér
1978 Dr. Strange (TV film) - set dekoratér

TV seriály

1998 Brian Benben Show (TV seriál) - set dekoratér
1997 Pacifické palisády (TV seriál) - set dekoratér
1996 Každý den v akci (TV seriál) - set dekoratér
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál) - set dekoratér
1993 Thea (TV seriál) - set dekoratér
1992 2000 Malibu Road (TV seriál) - set dekoratér
1990 Ferris Bueller (TV seriál) - set dekoratér
The Bradys (TV seriál) - set dekoratér
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál) - set dekoratér
Grin and Bear It (S05E23) - set dekoratér
You're in Alice's (S05E22) - set dekoratér
1984 Street Hawk (TV seriál) - set dekoratér
The Master (TV seriál) - set dekoratér
1983 Hotel (TV seriál) - set dekoratér
The Renegades (TV seriál) - set dekoratér
Whiz Kids (TV seriál) - set dekoratér
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál) - set dekoratér
1981 Darkroom (TV seriál) - set dekoratér
1978 Sword of Justice (TV seriál) - set dekoratér
1975 Switch (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky