foto

Richard B. Goddard

  • nar. 17.6.1946
    California, USA
  • zem. 6.2.1991 (44 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1981 Hellinger's Law (TV film) - set dekoratér
1979 Marciano (TV film) - set dekoratér
The Muppet Movie - set dekoratér
1978 Little Women (TV film) - set dekoratér

TV seriály

1989 Columbo (TV seriál) - set dekoratér
Vražda, kouř a stíny (S08E02) - set dekoratér
Columbo jde pod gilotinu (S08E01) - set dekoratér
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál) - set dekoratér
Ďábelské tupé (S01E21) - set dekoratér
Dorothy a Ben (S01E18) - set dekoratér
Ani den na pláži (S01E14) - set dekoratér
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál) - set dekoratér
Veselé Vánoce (S01E11) - set dekoratér
Dálkový ovladač (S01E10) - set dekoratér
Prokletý let (S01E05) - set dekoratér
další epizody (4)
To je vražda, napsala (TV seriál) - set dekoratér
Výstřel jako odpověď (S01E20) - set dekoratér
Vražda v hotelu (S01E18) - set dekoratér
1984 Airwolf (TV seriál) - set dekoratér
To Snare a Wolf (S01E11) - set dekoratér
Mind of the Machine (S01E10) - set dekoratér
And They Are Us (S01E09) - set dekoratér
další epizody (11)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál) - set dekoratér
1979 Mrs. Columbo (TV seriál) - set dekoratér
1978 Columbo (TV seriál) - set dekoratér
Spiklenci (S07E05) - set dekoratér
Jak vytočit vraždu (S07E04) - set dekoratér
Předveď dokonalou vraždu (S07E03) - set dekoratér
další epizody (4)
1977 Columbo (TV seriál) - set dekoratér
Zkus mě chytit (S07E01) - set dekoratér
Případ vysokého IQ (S06E03) - set dekoratér
1976 Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál) - set dekoratér
Kojak (TV seriál) - set dekoratér
Hra se zákony (S04E03) - set dekoratér
Vítr z Korsiky (S03E18) - set dekoratér
1975 Kojak (TV seriál) - set dekoratér
Kokain, který vraždí (S03E06) - set dekoratér
Sladší život (S03E04) - set dekoratér
Můj bratr, můj nepřítel (S03E03) - set dekoratér
další epizody (13)
1974 Kojak (TV seriál) - set dekoratér
Smolař všechno schytá (S02E15) - set dekoratér
Zrada (S02E14) - set dekoratér
Ruku na srdce a přísahej (S02E13) - set dekoratér
další epizody (18)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál) - set dekoratér
1967 Ironside (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky