foto

Anne D. McCulley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Alvin a Chipmunkové - set dekoratér
2006 Garfield 2 - set dekoratér
2004 Andělé s ocelovým hlasem - set dekoratér
Lovci pokladů - set dekoratér
2002 Příběh Antwona Fishera - set dekoratér
Zamilovaná do vraha - set dekoratér
2001 61* (TV film) - set dekoratér
Impostor: Živá zbraň - set dekoratér
1999 Múza - set dekoratér
1998 Hrozny hněvu - set dekoratér
Mezi námi právníky (TV film) - set dekoratér
Pivní bratři - set dekoratér
1997 Absolutní moc - set dekoratér
Tanec na vlnách - set dekoratér
Temné spiknutí - set dekoratér
1996 Matka - set dekoratér
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije - set dekoratér
Síť - set dekoratér
1994 Nebezpečný klient - set dekoratér
1993 Můj život - set dekoratér
Není úniku - set dekoratér
1990 Policajt ze školky - set dekoratér
1989 Oddíl z Beverly Hills - set dekoratér
Válka Roseových - set dekoratér
1988 Big Top Pee-wee - set dekoratér
1987 Bláznivá - set dekoratér
Vyhoď máti z vlaku - set dekoratér
1986 Bezcitní lidé - set dekoratér
1985 Muž s červenou botou - set dekoratér
Silverado - set dekoratér
1984 Purpurový déšť - set dekoratér
1983 Star 80 - set dekoratér
1982 Class Reunion - set dekoratér
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny - set dekoratér
Moderní problémy - set dekoratér
1980 Od devíti do pěti - set dekoratér
Připoutejte se, prosím! - set dekoratér
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film) - set dekoratér
Rodinné setkání (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2005 Head Cases (TV seriál) - set dekoratér
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
1991 Mírová bojiště (TV seriál) - set dekoratér
1979 Backstairs at the White House (TV seriál) - set dekoratér
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál) - set dekoratér
1976 Kojak (TV seriál) - set dekoratér
Dva pohledy na zákon (S03E24) - set dekoratér
Opožděná spravedlnost (S03E23) - set dekoratér
Absolutní nevinnost (S03E22) - set dekoratér
další epizody (8)
1975 Switch (TV seriál) - set dekoratér
Kojak (TV seriál) - set dekoratér
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15) - set dekoratér
Záruka vrácených peněz (S03E13) - set dekoratér
Daleko od Times Square (S03E12) - set dekoratér
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky