foto

Marcia DeBonis

  • nar. 4.6.1960 (60 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drahokam
2017 Blame
2014 Are You Joking?
2012 Diktátor
That's What She Said
2011 Green, The
2010 Dopisy pro Julii
2009 Užívej si, co to jde
Válka nevěst
2008 The Understudy
2007 Raving
2005 Dvanáctiletí
2004 Obyčejní hrdinové
Přes noc třicítkou
2001 L.I.E.
2000 Cucák
1999 Andělin popel
Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Judy Berlin
1998 Neohlížej se
River Red
Truman Show
1997 Perfektní záskok
Proč právě já?
Ďáblův advokát
1996 Smrtící léčba
1992 To je můj život

TV seriály

2019 Almost Family (TV seriál)
Thankful AF (E07)
Kosher AF (E06)
Related AF (E02)
další epizody (4)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
They Can Never Go Home (S03E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Třináctá (S07E10)
A hnědá je nová oranžová (S07E03)
2018 Rozvod (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S02E08)
Sneaky Pete (TV seriál)
Inside Out (S02E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable, trable (S06E05)
Černá listina (TV seriál)
Raleigh Sinclair III (č. 51) (S05E14)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Jde se na to (S03E04)
Davidova věž (S03E03)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Strašidla (S02E04)
Larry, kroť se (TV seriál)
Car Periscope (S08E08)
2010 Rubicon (TV seriál)
In Whom We Trust (E10)
Ve znamení raka (TV seriál)
Nové začátky (S01E11)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Saw This Pig and I Thought of You (E10)
2009 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Fourteen: Let the Games Begin (S02E07)
Chapter Thirteen: The Lyin', the Bitch and the Wardrobe (S02E06)
Chapter Ten: Let It Be (S02E03)
další epizody (7)
2000 Deadline (TV seriál)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Starosta letí na Miami (S01E24)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky