foto

Ida Kelarová

  • nar. 10.2.1956 (63 let)
    Bruntál, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Štvrtý rozmer
1981 Dlouhý měsíc (TV film)

Dokumentární

2019 Šun Devloro (koncert)
2016 O čo ide Idě (TV film)
2015 Česká filharmonie – Open Air 2015 (koncert)
2011 24 hodin s... (TV seriál)
2008 Sestry Ida Kelarová a Iva Bittová spievajú džez (koncert)
2007 Kali čercheň
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Idy Kelarové (S03E07)
2005 Gypsy Celebration 2005 (TV film)
Vierka aneb záhada zmizení rodiny B.
2003 Gilaven! Sing!
2001 Amen savore
1999 S Idou za zrcadlem (TV film)
1998 Dílna hlasu a těla (TV film)
1997 Ozvěny ženské duše (TV film)
Zblízka (TV seriál)
1996 Na koštěti do nebe (TV film)
1992 Recitál Idy Kellarové (koncert)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2018 ArtZóna (TV pořad)
2011 Uchem jehly (TV pořad)
2006 Musicblok (TV pořad)
Před půlnocí (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Babylon (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Crescendo (TV pořad)
Noc s Andělem (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1997 Na Kloboučku (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky