foto

Štefan Uher

  • nar. 4.7.1930
    Prievidza, Československo
  • zem. 29.3.1993 (62 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Horúčka (1975)

    - Film mal pôvodne režírovať Štefan Uher, no pred začiatkom nakrúcania sa psychicky zrútil a bol nútený stráviť dlhšie obdobie na psychiatrickom oddelení Fakultnej nemocnice v Bratislave. (rudeboy)

  • Každý týždeň sedem dní (1964)

    - Režisér Eduard Grečner potřeboval k této své filmové prvotině tzv. režijní supervizi. Tohoto úkolu se zhostil Štefan Uher, u kterého Grečner působil jako asistent režie u několika filmů. (mchnk)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál) - a.z.
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál) - a.z.
2008 Radosť zo života (TV seriál)
1990 Sonda. 9/1990. Pád monopolu
1969 Dobrý deň Sorrento

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace