foto

Richard Durden

  • nar. 8.2.1944 (73 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Churchill
2016 Noční směna
2014 Podezření pana Whichera: Vražedné tajemství (TV film)
2012 Papadopoulos & Sons
2011 The Awakening
2010 Bez soucitu
Velká fuška
2009 Agora
Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
21 and a Wake-Up
2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
Démon pomsty: Krvavá lázeň (TV film)
2005 Commander: Virus, The (TV film)
Derailed (TV film)
Dohazovač
Oliver Twist
Prstoklad (TV film)
Svěrací kazajka
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
Not Only But Always (TV film)
2003 Hear the Silence (TV film)
Helena Trojská (TV film)
2002 Amen.
Bobbie's Girl (TV film)
Daniel Deronda (TV film)
Hra o smrti
2001 Ve znamení ohně
1999 Mauá: O Imperador e O Rei
1998 Prvních 9 1/2 týdne
1996 Rošťák Beaumarchais
1995 Groteska
Zoja (TV film)
1993 Nevinný
1991 Woman at War, A (TV film)
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1989 Batman
1988 Maigret (TV film)
1984 Amy (TV film)
Slečna Marpleová: Mrtvola v knihovně (TV film)
1978 Comedy of Errors, The (TV film)
1973 The Love Girl and the Innocent (TV film)
1970 Scars of Dracula
1967 Doktor Faust

TV seriály

2017 Brussel (TV seriál)
2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (4)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Three: The Education of a Magician (E03)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
Chapter One: The Friends of English Magic (E01)
Wolf Hall (TV seriál)
Ďábelská slina (E04)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Pravda a lži (S02E08)
Obléhání Forli (S02E07)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Umění žít (S06E01)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1998 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Madson (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Seaforth (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Případ ztracené závěti (S05E04)
1991 Chimera (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Sleepers (TV seriál)
2point4 Children (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
Piece of Cake (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace