foto

Bert Allen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1978 True Grit (TV film) - set dekoratér
1977 Green Eyes (TV film) - set dekoratér
1975 Falešně obviněný - set dekoratér
1974 Case of Rape, A (TV film) - set dekoratér
Thomasine & Bushrod - set dekoratér
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film) - set dekoratér
1970 The Challenge (TV film) - set dekoratér

TV seriály

1983 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16) - set dekoratér
Jak jde čas (S11E15) - set dekoratér
Dávej a ber (S11E14) - set dekoratér
další epizody (7)
1982 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Běh pro peníze (S11E09) - set dekoratér
Střízlivý Měsíc (S11E08) - set dekoratér
Pochybnosti (S11E07) - set dekoratér
další epizody (20)
1981 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Smrtí nic nekončí (S10E11) - set dekoratér
To byl den po Vánocích (S10E10) - set dekoratér
Krátký proces 2 (S10E09) - set dekoratér
další epizody (25)
1980 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Válka pro všechny sezóny (S09E06) - set dekoratér
Smrt na prázdninách (S09E05) - set dekoratér
Den otců (S09E04) - set dekoratér
další epizody (16)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál) - set dekoratér
M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Ano, to je naše dítě (S08E15) - set dekoratér
Hvězdy a pruhy (S08E14) - set dekoratér
Bitva o kapitána (S08E13) - set dekoratér
další epizody (26)
1978 The Paper Chase (TV seriál) - set dekoratér
M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Drahá Sestro (S07E15) - set dekoratér
Oko za oko, zub za zub (S07E14) - set dekoratér
Bez plynu (S07E13) - set dekoratér
další epizody (25)
1977 James at 15 (TV seriál) - set dekoratér
M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Kupec Korejský (S06E15) - set dekoratér
Kamarádi ve zbrani (2) (S06E14) - set dekoratér
Kamarádi ve zbrani (1) (S06E13) - set dekoratér
další epizody (26)
1976 M*A*S*H (TV seriál) - set dekoratér
Hawkeyho noční můra (S05E14) - set dekoratér
Vymítání (S05E13) - set dekoratér
Plukovníkův kůň (S05E12) - set dekoratér
další epizody (14)
1975 S.W.A.T. (TV seriál) - set dekoratér
Silent Night, Deadly Night (S02E14) - set dekoratér
The Six Million Dollar Man (TV seriál) - set dekoratér
Steve Austin, Fugitive (S02E22) - set dekoratér
The Bionic Woman - Part 2 (S02E20) - set dekoratér
The Bionic Woman - Part 1 (S02E19) - set dekoratér
další epizody (4)
1972 The Sixth Sense (TV seriál) - set dekoratér
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál) - set dekoratér
McMillan & Wife (TV seriál) - set dekoratér
Night Gallery (TV seriál) - set dekoratér
They're Tearing Down Tim Riley's Bar / The Last Laurel (S01E06) - set dekoratér
1970 Night Gallery (TV seriál) - set dekoratér
The Dead Man / The Housekeeper (S01E01) - set dekoratér
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál) - set dekoratér
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál) - set dekoratér
The Name of the Game (TV seriál) - set dekoratér
1967 Ironside (TV seriál) - set dekoratér
Batman (TV seriál) - set dekoratér
Flop Goes the Joker (S02E58) - set dekoratér
Pop Goes the Joker (S02E57) - set dekoratér
Batman's Waterloo (S02E54) - set dekoratér
další epizody (15)
1966 Monroes, The (TV seriál) - set dekoratér
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál) - set dekoratér
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky