foto

Chester Bayhi

  • nar. 28.3.1908
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 28.12.1987 (79 let)
    Fort Worth, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1973 That Man Bolt - set dekoratér
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film) - set dekoratér
Podporujte svého pistolníka! - set dekoratér
1970 Night Chase (TV film) - set dekoratér
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid - set dekoratér
Neporažení - set dekoratér
1968 Bandolero! - set dekoratér
1966 Batman - set dekoratér
1964 Fanfare for a Death Scene (TV film) - set dekoratér
I'd Rather Be Rich - set dekoratér
Unknown, The (TV film) - set dekoratér
1961 The Two Little Bears - set dekoratér
1959 These Thousand Hills - set dekoratér
1958 Bravados - set dekoratér
The Fiend who Walked the West - set dekoratér
Z pekla do Texasu - set dekoratér
1957 Apache Warrior - set dekoratér
Kronos - set dekoratér
She Devil - set dekoratér
Under Fire - set dekoratér
Čtyřicet pušek - set dekoratér
1956 Carousel - set dekoratér
Poslední vůz - set dekoratér
The Revolt of Mamie Stover - set dekoratér
Three Brave Men - set dekoratér
1955 A Man Called Peter - set dekoratér
Brutální sobota - set dekoratér
How to Be Very, Very Popular - set dekoratér
Správní chlapi - set dekoratér
Untamed - set dekoratér
1954 Princess of the Nile - set dekoratér
The Gambler from Natchez - set dekoratér
Řeka bez návratu - set dekoratér

TV seriály

1972 Night Gallery (TV seriál) - set dekoratér
The Caterpillar / Little Girl Lost (S02E22) - set dekoratér
The Sins of the Fathers / You Can't Get Help Like That Anymore (S02E21) - set dekoratér
I'll Never Leave You - Ever / There Aren't Any More MacBanes (S02E20) - set dekoratér
další epizody (5)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál) - set dekoratér
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál) - set dekoratér
Night Gallery (TV seriál) - set dekoratér
The Different Ones / Tell David... / Logoda's Heads (S02E14) - set dekoratér
The Messiah on Mott Street / The Painted Mirror (S02E13) - set dekoratér
Cool Air / Camera Obscura / Quoth the Raven (S02E12) - set dekoratér
další epizody (12)
1969 Bracken's World (TV seriál) - set dekoratér
1967 Batman (TV seriál) - set dekoratér
The Ogg Couple (S03E15) - set dekoratér
The Bloody Tower (S03E13) - set dekoratér
The Foggiest Notion (S03E12) - set dekoratér
další epizody (24)
1966 Batman (TV seriál) - set dekoratér
The Catwoman Goeth (S02E34) - set dekoratér
The Sandman Cometh (S02E33) - set dekoratér
The Duo Is Slumming (S02E32) - set dekoratér
další epizody (56)
1965 The Outer Limits (TV seriál) - set dekoratér
The Probe (S02E17) - set dekoratér
The Premonition (S02E16) - set dekoratér
The Brain of Colonel Barham (S02E15) - set dekoratér
1964 Peyton Place (TV seriál) - set dekoratér
Valentine's Day (TV seriál) - set dekoratér
The Outer Limits (TV seriál) - set dekoratér
Counterweight (S02E14) - set dekoratér
The Duplicate Man (S02E13) - set dekoratér
Keeper of the Purple Twilight (S02E12) - set dekoratér
další epizody (32)
1963 The Outer Limits (TV seriál) - set dekoratér
The Zanti Misfits (S01E14) - set dekoratér
Tourist Attraction (S01E13) - set dekoratér
The Borderland (S01E12) - set dekoratér
další epizody (14)
1962 Stoney Burke (TV seriál) - set dekoratér
1961 Bus Stop (TV seriál) - set dekoratér
Follow the Sun (TV seriál) - set dekoratér
Margie (TV seriál) - set dekoratér
1960 Dante (TV seriál) - set dekoratér
Stagecoach West (TV seriál) - set dekoratér
1959 Johnny Ringo (TV seriál) - set dekoratér
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál) - set dekoratér
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál) - set dekoratér
Wichita Town (TV seriál) - set dekoratér
1958 The Rifleman (TV seriál) - set dekoratér
Wanted: Dead or Alive (TV seriál) - set dekoratér
1957 Panic! (TV seriál) - set dekoratér
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál) - set dekoratér
Trackdown (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky