foto

Igor Tiltikov

  • nar. 9.8.1950 (70 let)
    Kurgan-Tyube, Tádžikistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ženich
2011 Žažda (TV film)
2007 Silnější než oheň
2003 Medovyj mesjac (TV film)
1991 I čjort s nami!
Čudo v kraju zabvenija
1990 Déjà vu
1988 Bělaja kosť
Světlaja ličnosť
1982 Razbeg

TV seriály

2020 Vojna semej (TV seriál)
2018 Pes (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
2017 Sledstvije ljubvi (TV seriál)
2016 Zabytaja ženščina (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Provokator (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
1986 Sekretnyj farvater (TV seriál)
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky