foto

Acumi Hiraguri

  • nar. 1963
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Icukušimi fukaki
2016 Jamikin Ušidžima-kun: The Final
2011 Hanajome no čiči (TV film)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari: Fuju no tokubecuhen (TV film)
1990 Bjóin e ikó

TV seriály

2019 Atarašii ósama (TV seriál)
2016 Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
2010 Kacura Čizuru šinsacu ničiroku (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2009 Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Machiben (TV seriál)
2002 Ranči no džoó (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky