foto

Betsy Klompus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Papírový hrdina - set dekoratér
1998 Poprava - set dekoratér
1988 Rocket Gibraltar - set dekoratér
1987 Hotshot - set dekoratér

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál) - set dekoratér
Salvation (S02E09) - set dekoratér
Codename: Ferdinand (S02E08) - set dekoratér
Undisclosed (S02E07) - set dekoratér
další epizody (18)
2018 F.B.I. (TV seriál) - set dekoratér
The Armorer's Faith (S01E10) - set dekoratér
Compromised (S01E09) - set dekoratér
This Land is Your Land (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
TY (TV seriál) - set dekoratér
Candace (S01E09) - set dekoratér
Jsem tvůj, kotě (S01E08) - set dekoratér
Všeství (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2014 Paní ministryně (TV seriál) - set dekoratér
The Operative (S01E03) - set dekoratér
Ve službách CIA (TV seriál) - set dekoratér
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál) - set dekoratér
1996 Cosby (TV seriál) - set dekoratér
Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
Aftershock (S06E23) - set dekoratér
Homesick (S06E22) - set dekoratér
Pro Se (S06E21) - set dekoratér
další epizody (14)
1995 Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
Angel (S06E08) - set dekoratér
Humiliation (S06E07) - set dekoratér
Paranoia (S06E06) - set dekoratér
další epizody (19)
1994 New York Undercover (TV seriál) - set dekoratér
Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
Scoundrels (S05E09) - set dekoratér
Virtue (S05E08) - set dekoratér
Precious (S05E07) - set dekoratér
další epizody (21)
1993 Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
The Pursuit of Happiness (S04E10) - set dekoratér
Born Bad (S04E09) - set dekoratér
Apocrypha (S04E07) - set dekoratér
další epizody (11)
1992 Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
Helpless (S03E06) - set dekoratér
Wedded Bliss (S03E05) - set dekoratér
Forgiveness (S03E03) - set dekoratér
další epizody (15)
1991 Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
His Hour Upon the Stage (S02E11) - set dekoratér
Heaven (S02E10) - set dekoratér
Renunciation (S02E09) - set dekoratér
další epizody (22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál) - set dekoratér
Out of the Half-Light (S01E11) - set dekoratér
Prisoner of Love (S01E10) - set dekoratér
Indifference (S01E09) - set dekoratér
další epizody (10)
1989 Správná modrá (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

2001 Čistá duše

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky