foto

Caroline Gee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film) - set dekoratér
2001 Zastřelte Reagana (TV film) - set dekoratér
2000 Love Come Down - set dekoratér
Magická zbraň (TV film) - set dekoratér
Stalking of Laurie Show, The (TV film) - set dekoratér
1997 Protitah - set dekoratér
1996 Darkman III: Na život a na smrt - set dekoratér
1995 Darkman II: Durantův návrat - set dekoratér
1992 Hra na vraha 4 - set dekoratér
Jasnovidec - set dekoratér
Liar's Edge (TV film) - set dekoratér
1990 Americký vampír 3 - set dekoratér

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál) - set dekoratér
Jiné ženy (S02E04) - set dekoratér
Přítěž (S02E03) - set dekoratér
June (S02E01) - set dekoratér
2017 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál) - set dekoratér
Necropolis (S03E06) - set dekoratér
2015 Kravaťáci (TV seriál) - set dekoratér
Víc než hezká tvář (S04E16) - set dekoratér
Úmysl (S04E15) - set dekoratér
Marnost (S04E14) - set dekoratér
další epizody (6)
2014 Kravaťáci (TV seriál) - set dekoratér
Gladiátoři (S04E10) - set dekoratér
Odchod (S04E09) - set dekoratér
Slabiny (S04E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2013 Lucky 7 (TV seriál) - set dekoratér
2011 Být Erikou (TV seriál) - set dekoratér
Dr. Erica (S04E11) - set dekoratér
Purim (S04E10) - set dekoratér
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2010 Dan for Mayor (TV seriál) - set dekoratér
2003 Veritas (TV seriál) - set dekoratér
2001 Witchblade (TV seriál) - set dekoratér
1998 Brutální Nikita (TV seriál) - set dekoratér
Konec hry (S02E22) - set dekoratér
Adrianina zahrada (S02E21) - set dekoratér
Dilema (S02E20) - set dekoratér
další epizody (22)
1997 Brutální Nikita (TV seriál) - set dekoratér
Milost (S01E22) - set dekoratér
Verdikt (S01E21) - set dekoratér
Vymývání mozků (S01E20) - set dekoratér
další epizody (22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky