foto

Bonnie Dermer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1986 Dobrou noc, mami - set dekoratér
1984 Attack on Fear (TV film) - set dekoratér
1983 Šťastný konec (TV film) - set dekoratér
1982 Portrait of a Showgirl (TV film) - set dekoratér
The Ambush Murders (TV film) - set dekoratér
1981 Murder in Texas (TV film) - set dekoratér
1979 Power Within, The (TV film) - set dekoratér
The Return of Mod Squad (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2003 Kingpin (TV seriál) - set dekoratér
2001 One on One (TV seriál) - set dekoratér
1998 The Hughleys (TV seriál) - set dekoratér
Two of a Kind (TV seriál) - set dekoratér
Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Stěhování (S07E19) - set dekoratér
I peněz moc škodí (S07E18) - set dekoratér
Záskok (S07E17) - set dekoratér
další epizody (9)
1997 Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Jak nepřijít o iluze (S07E10) - set dekoratér
Terapie (S07E09) - set dekoratér
Proměna (S07E08) - set dekoratér
další epizody (34)
1996 Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Rovnoprávnost (S05E24) - set dekoratér
Výlet do Disneyworldu II. (S05E23) - set dekoratér
Výlet do Disneyworldu I. (S05E22) - set dekoratér
další epizody (13)
1995 Kirk (TV seriál) - set dekoratér
Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční radosti (S05E11) - set dekoratér
Vraťte nám dítě (S05E10) - set dekoratér
Ženské hnutí (S05E09) - set dekoratér
další epizody (22)
1994 Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Lež má hezké nohy (S04E13) - set dekoratér
Vánoční smíření (S04E12) - set dekoratér
Posedlost (S04E11) - set dekoratér
další epizody (24)
1993 Getting By (TV seriál) - set dekoratér
Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Manželská krize (S03E12) - set dekoratér
Vánoční věc (S03E11) - set dekoratér
Sestra v akci (S03E10) - set dekoratér
další epizody (24)
Perfect Strangers (TV seriál) - set dekoratér
Up, Up and Away: Part 1 (S08E05) - set dekoratér
The Baby Quiz (S08E04) - set dekoratér
Lethal Weapon (S08E03) - set dekoratér
další epizody (5)
1992 Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Kamarád z mládí (S02E12) - set dekoratér
Jak ušetřit (S02E11) - set dekoratér
Cody má problém (S02E10) - set dekoratér
další epizody (21)
Perfect Strangers (TV seriál) - set dekoratér
Get Me to the Dump on Time (S07E24) - set dekoratér
It Had to Be You (S07E23) - set dekoratér
Chicago Suite (S07E22) - set dekoratér
další epizody (12)
1991 Krok za krokem (TV seriál) - set dekoratér
Moderní doba (S01E13) - set dekoratér
Nové auto (S01E12) - set dekoratér
Den před kamerou (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Perfect Strangers (TV seriál) - set dekoratér
Door to Door (S07E12) - set dekoratér
Car Tunes (S07E11) - set dekoratér
Wild Turkey (S07E09) - set dekoratér
další epizody (11)
1990 Going Places (TV seriál) - set dekoratér
The Family Man (TV seriál) - set dekoratér
1989 Family Matters (TV seriál) - set dekoratér
1988 Favorite Son (TV seriál) - set dekoratér
1986 Our House (TV seriál) - set dekoratér
Valerie (TV seriál) - set dekoratér
MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Noční můry (S01E11) - set dekoratér
1985 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
MacGyver na odstřel (S01E10) - set dekoratér
Plameny pekelné (S01E08) - set dekoratér
Poslední boj (S01E07) - set dekoratér
další epizody (6)
1983 Hotel (TV seriál) - set dekoratér
1982 Matt Houston (TV seriál) - set dekoratér
1981 Síla rodu (TV seriál) - set dekoratér
1980 Charlieho andílci (TV seriál) - set dekoratér
One Love... Two Angels: Part II (S04E25) - set dekoratér
One Love... Two Angels: Part I (S04E24) - set dekoratér
Toni's Boys (S04E23) - set dekoratér
další epizody (13)
1979 Charlieho andílci (TV seriál) - set dekoratér
Cruising Angels (S04E12) - set dekoratér
Angel Hunt (S04E11) - set dekoratér
Angels on Campus (S04E10) - set dekoratér
další epizody (12)
1976 Family (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

1991 Haunted Lives: True Ghost Stories (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky