foto

Stěpan Sereda

  • nar. 31.10.2006 (13 let)
    Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gipnoz
2019 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
Něbo izmerjajetsja miljami
Oděsa
Žena mojego muža (TV film)
2017 Poslední bohatýr
2016 Zakroj glaza
2015 Za čužije grechi (TV film)

TV seriály

2019 Provokatér (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Poručik Semibratov (E24)
2017 Otčij bereg (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2013 Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky