foto

Pavel Děrevjanko

  • nar. 2.7.1976 (44 let)
    Taganrog, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Koňok-Gorbunok
Marafon želanij
2019 Oděsskij parochod (TV film)
Za kulisami
2018 Gogol. Strašnaja mesť
Noční směna
SuperBobrovy. Narodnyje mstiteli
2017 Gogol: Začátek (TV film)
Saljut-7
2016 Pjatnica
SuperBobrovy
2015 Lady of Csejte
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
Smešannyje čuvstva
2012 Rževskij protiv Napoleona
2011 Samka
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Brestská pevnost
Ljubov v bolšom gorodě 2
Sčastlivyj koněc
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Hurá k moři!
Košečka
Něokončennyj urok
2008 Hitler kaput!
Plus jeden
2007 Begljanki
Kuka
Leningrad
Něvaljaška
2005 Anna
Boj se stínem
Ljubi meňa (TV film)
2004 Francuz (TV film)
2003 Babka
Kak by ne tak (TV film)
2002 Jechali dva šofjora

TV seriály

2020 Besprincipnyje (TV seriál)
Okajannyje dni (TV seriál)
2019 Dyldy (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (11)
2014 Taljanka (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Vzjať Tarantinu (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
2004 Zvězdočet (TV seriál)
2003 Rodina žďot (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)