foto

Pavel Děrevjanko

  • nar. 2.7.1976 (42 let)
    Taganrog, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Brestská pevnost (2010)

    - Jefim Alexejevič Fomin (Pavel Děrevjanko) se neudal sám, jak je to představeno ve filmu. Udal ho voják, se kterým bránil bránu v zajetí. Za to byl ihned Němci zastřelen - jako politruk a žid. [Zdroj: Wikipedia.cz]
    (PozorGranat)

  • Brestská pevnost (2010)

    - Dne 21. června 1941 chtěl Jefim Alexejevič Fomin (Pavel Děrevjanko) navštívit svou rodinu v Daugavpilsu, kvůli davu lidí se však na nádraží neprotlačil k pokladně a nezískal jízdenku. Vrátil se tedy do Brestské pevnosti, kde ve 3:15 ráno následujícího dne zahájilo německé dělostřelectvo bombardování. [Zdroj: Wikipedia.cz]
    (PozorGranat)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nočnaja směna
2017 Gogol: Začátek (TV film)
Saljut-7
2016 Pjatnica
SuperBobrovy
2015 Lady of Csejte
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
Smešannyje čuvstva
2012 Rževskij protiv Napoleona
2011 Samka
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Brestská pevnost
Ljubov v bolšom gorodě 2
Sčastlivyj koněc
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Košečka
Na more
Něokončennyj urok
2008 Hitler kaput!
Plus jeden
2007 Begljanki
Kuka
Leningrad
Něvaljaška
2005 Anna
Boj se stínem
Ljubi meňa (TV film)
2004 Francuz (TV film)
2003 Babka
Kak by ne tak (TV film)
2002 Jechali dva šofjora

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
2014 Taljanka (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Vzjať Tarantinu (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
2004 Zvězdočet (TV seriál)
2003 Rodina žďot (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace