foto

Jennifer Hilary

  • nar. 14.12.1942
    Frimley, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.8.2008 (65 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bliss (TV film)
Zoja (TV film)
1989 Vítr zkázy
1982 Pět dní jednoho léta
1979 Ffolkes
1970 One Brief Summer
1968 Journey Into Darkness
1966 Idol, The
1965 Hrdinové z Telemarku
1964 Becket

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
Sun Also Rises, The (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky