foto

Prometheus Aleifer

  • nar. 1982
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Echoes of the Past
Monday
2019 De thelo na gino Disarestos alla prepei na milisoume gia kati poli sovaro
Propletení
2017 Istoríes chorís chróno
Katapsyxi
2015 The Republic
2014 Smrt v labyrintu
2011 To gala
2010 Tungsten

TV seriály

2019 Eteros ego: Hamenes psyhes (TV seriál)
2014 Malista Chef (TV seriál)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Lucreziin gambit (S03E07)
další epizody (7)
2009 4 (TV seriál)
2007 Alithinoi erotes (TV seriál)
2006 Ioanna tis kardias (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky