foto

Simona Prasková

  • nar. 24.4.1964 (54 let)
    Brno, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí
2017 Craving
Špindl
2016 Taxi 121
2015 Gangster Ka
Manželé
2014 Na druhý pohled (TV film)
2013 Chameleon (studentský film)
Wonderland
2012 Obscure Night
Prstýnek (studentský film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (79)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace