foto

Simona Prasková

  • nar. 24.4.1964 (53 let)
    Brno, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Taxi 121
2015 Gangster Ka
Stopy života - Poslední návrat (TV film)
2014 Na druhý pohled (TV film)
2013 Chameleon (studentský film)
Wonderland
2012 Obscure Night
Prstýnek (studentský film)
2010 Bludičky (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
Muzika (studentský film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (77)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace