foto

Alexander Dubček

  • nar. 27.11.1921
    Uhrovec, Československo
  • zem. 7.11.1992 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček - a.z.
1998 Čechy krásné, Čechy mé (TV film) - a.z.

TV seriály

2013 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Rozdělení republiky (S05E04) - a.z.
2012 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Civilka (S04E15) - a.z.
2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Mikuláš chodí v létě (S01E05) - a.z.

Dokumentární

2018 Vycestovacia doložka pre Dubčeka - a.z.
2015 Česká cesta - a.z.
2014 Magický hlas rebelky - a.z.
Život podle Václava Havla (TV film) - a.z.
2013 Celnice: Můj proces s TGM – Film o filmu (TV film) - a.z.
2011 Listopadové komety - a.z.
2010 Alexander Dubček (TV film) - a.z.
2008 Dlouhý půst Marty Kubišové (TV film) - a.z.
Osmašedesátý (TV film) - a.z.
Pražské jaro 1968 (TV film) - a.z.
V hlavní roli Gustáv Husák (TV film) - a.z.
2005 Graffiti 60 (TV seriál) - a.z.
2002 Burning Wall, The - a.z.
1999 Ani Dubček nemlčal (TV film) - a.z.
Tenkrát (TV film) - a.z.
1998 Bigbít (TV seriál) - a.z.
Studená válka (TV seriál) - a.z.
Tajemství války (TV seriál) - a.z.
1995 Korene budúcnosti - a.z.
1992 Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
1991 Proč Havel?
1990 Tváre a postoje - Alexander Dubček (TV film)
1969 Czechoslovakia 1968 - a.z.
1968 100 let (TV film)
Dubček
Spřízněni volbou
1963 World in Action (TV seriál)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad) - a.z.
2008 Srpnová noc (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace