foto

Bruno Dega

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Hra pro čtyři

TV seriály

1993 Náš učitel (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hra pro čtyři
2000 La femme de mon mari (TV film)
1991 Mauvaise fille
1988 Volání ráje

TV seriály

1993 Náš učitel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Traqués (TV film)
2012 Cher radin (TV film)

TV seriály

2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Le Tueur du lac (TV seriál)
La Stagiaire (TV seriál)
Une histoire d'amour (S02E05)
Cuisine pour tous (S02E04)
2016 Munch (TV seriál)
Parole contre parole (S01E02)
Tel père, tel fils (S01E01)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Repose en paix (S01E03)
Bien d'exception (S01E02)
Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Vive la colo! (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace