foto

Irina Lanovenko

  • nar. 2.5.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zdravstvujtě, Vam!

TV seriály

2017 Perekrjostki (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Kak rodilas zvezda (S01E07)
2010 Susidy (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kovšik (S05E10)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Otěc i děti (S04E50)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Rodstvennica (S03E90)
Vtoroje ja (S03E57)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky