foto

Margaret Colin

  • nar. 26.5.1958 (61 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Broken Ones
2016 Rovnost
Tramps
2015 Stealing Chanel
2014 Are You Joking?
Kelly & Cal
2012 Backwards
Camilla Dickinson
2009 Hledaný
2006 Broken Sole, A
2004 Láska na hlídání
2003 Remembering Charlie (TV film)
2002 Modré auto
Nevěrná
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Soukromé lži (TV film)
Svatební šaty (TV film)
1999 Cena za život (TV film)
Nehoda (TV film)
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
1997 Tichý nepřítel
Time to Say Goodbye?
1996 Den nezávislosti
Milk & Money
1995 Ve stínu zla (TV film)
1994 Related by Birth (TV film)
1993 Amos & Andrew
1991 Řezníkova žena
1990 Marťani, jděte domů
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Obhájce pravdy
Traveling Man (TV film)
1987 Like Father Like Son
Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
Tři muži a nemluvně
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1986 Kráska v růžovém
Něco divokého

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Iowa (S07E01)
2018 Špinaví poldové (TV seriál)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Cry Havoc (S03E08)
Straight Through The Heart (S03E07)
další epizody (6)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
A House Divided (S02E07)
Sweet Caroline (S02E05)
další epizody (4)
Younger (TV seriál)
The Gift of the Maggie (S04E05)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
Qatar (S06E06)
další epizody (7)
2014 Gotham (TV seriál)
Viper (S01E05)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Blood Is Thicker (S02E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Seven Day Rule (S04E13)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Women with Guns (S02E16)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zeď (S04E03)
Disneyland (S04E02)
Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Všechny zlé věci (S06E06)
Návrat prstenu (S05E24)
další epizody (6)
2011 Super drbna (TV seriál)
Postně a zběsile (S05E05)
Od ano k nule (S05E01)
Špatné rozloučení (S04E22)
další epizody (5)
2010 Super drbna (TV seriál)
Válka Waldorfových (S04E07)
Pařížské krásky (S04E01)
Poslední tango před Paříží (S03E22)
další epizody (5)
Médium (TV seriál)
It's a Wonderful Death (S06E22)
2009 Super drbna (TV seriál)
Serenino tajemství (S03E11)
Super drbna se loučí (S02E25)
O sederu je možné všechno (S02E21)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Archibaldův osud (S02E11)
Souboj s ješitností (S02E10)
další epizody (9)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Rodinná krize (S01E09)
Rozchod (S01E08)
další epizody (6)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nebezpečné hry (S03E15)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
2000 Madigan Men (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
Shutt Down (S01E06)
další epizody (5)
1991 Sibs (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up
1996 Independence Day: The ID4 Invasion
Making of 'Independence Day', The (TV film)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace