foto

Julia Ling

  • nar. 14.2.1983 (35 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tell Me How I Die
2010 Dynamite Swine
High School
Love Sick Diaries
2008 Angus Petfarkin Paints His Masterpiece
2006 Undoing
2005 Gejša
Hádej kdo?

TV seriály

2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a stolička (S03E16)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (5)
2008 Buy More (TV seriál)
Chuck Versus the Webisodes (TV seriál)
Chuck: Meet the Nerd Herders (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a bývalka (S02E06)
další epizody (8)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
další epizody (8)
Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
Monday (E12)
2006 Studio 60 (TV seriál)
Nevada Day: Part 2 (E08)
Nevada Day: Part 1 (E07)
Dr. House (TV seriál)
Spící psi lžou (S02E18)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Vyvolená (S07E22)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace