foto

Ljudmila Smorodina

  • nar. 7.8.1957 (63 let)
    Krivoy Rog, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 11 ditej z Moršina
Donbas
2008 Krasnyj žemčug ljubvi
Osennij vals
2007 Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)
2003 Za dvumja zajcami (TV film)
1998 Dve luny, tri solnca
1981 Jaroslav Moudrý
1980 Záhada souhvězdí Orionu

TV seriály

2019 Referent (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Goditsja v matěri (E17)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Větěr v lico (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
2013 Daša (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
1991 Grech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky