foto

Irina Avdějenko

  • nar. 15.4.1985 (35 let)
    Sumy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Děd (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Na schovávanou (TV seriál)
Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2018 Otkrytoje okno (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Bezymjannyje pisma (S05E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky