foto

Irina Griščenko

  • nar. 21.4.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ně skažu

TV seriály

2018 Vsupereč doli (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Sobesednik (E07)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Dva čemodana (S05E23)
2007 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Bogatyj děduška (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky