foto

Jack Betts

  • nar. Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 JOB's Daughter
Silver Skies
2004 I Am Stamos
Pokrevní msta
2003 Commission, The
2002 Spider-Man
2001 Divoké dítě
2000 Kritický bod
Milenky v akci (TV film)
Příští správná věc
True Rights
1999 8 MM
Maléry pana Šikuly
1998 Alien Avengers II (TV film)
Bohové a monstra
The Scottish Tale
1997 Batman a Robin
1996 Síla 98
1995 Batman navždy
1993 Marilyn a Bobby (TV film)
Noc uprchlíků (TV film)
Volný pád
1992 Just My Imagination (TV film)
Sinatra (TV film)
1990 Mrtví neumírají
1988 Chair, The
1977 Rêve de singe
1974 Corte marziale
1972 A.A.A. Massaggiatrice bella presenza offresi...
Giù le mani... Carogna
Zavraždění Trockého
1971 ...e lo chiamarono Spirito Santo
Giù la testa... hombre
Per una bara piena di dollari
Rumový bulvár
1970 Arrivano Django e Sartana... è la fine
Inginocchiati straniero... I cadaveri non fanno ombra!
Quel maledetto giorno d'inverno... Django e Sartana all'ultimo
1967 Più grande rapina nel west, La
1966 Sugar Colt
1961 One Plus One
1959 The Bloody Brood

TV seriály

2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Brok v zadku (S01E23)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Perfektní den (S03E09)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Přátelé (TV seriál)
Joeyho nový mozek (S07E15)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1966 The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2007 Being Michael Madsen

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace