foto

Claire Vernet

  • nar. 12.8.1945 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Útěk
2007 Le fantôme de mon ex (TV film)
2003 Les femmes savantes (TV film)
1994 Serva amorosa, La
1985 À nous les garçons
1981 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
1977 La Vie parisienne
1973 Les Fourberies de Scapin (TV film)
1972 Faustine et le bel été
Frédéric II (TV film)
Électre (TV film)
1966 Les femmes savantes (TV film)
1965 Gaspard des montagnes (TV film)

TV seriály

2007 Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
Le roi qui vient du sud (TV seriál)
1978 Sam et Sally (TV seriál)
1975 Preuve par treize, La (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Une fille du régent (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky