foto

Sergej Kučerenko

  • nar. 25.2.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tajemnyj ščodennyk Symona Petljury
2012 Millioner (TV film)
2008 Bohdan-Zynoviy Khmelnytskyi
1991 Ukrainskaja vendetta

TV seriály

2020 The Call (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Specy (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Tichaja gavaň (E06)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Škola volšebnikov (S03E63)
Vtoroje ja (S03E57)
1993 Raskol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky