foto

Anna Sagajdačnaja

  • nar. 1.6.1989 (31 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zaboronenyj

TV seriály

2019 Cyganka (TV seriál)
Spoutaná láska (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Prysluha (TV seriál)
2017 Kontakt (TV seriál)
Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Ljubov so vzlomom (E12)
Vostok-Zapad (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
Ukraděnnoje sčasťje (S01E13)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky