foto

Sergej Koršikov

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
2009 Čužije duši (TV film)
2008 Bohdan-Zynoviy Khmelnytskyi
2007 God Zolotoj rybki
2005 Vtoroj front

TV seriály

2018 Obman (TV seriál)
Oper za vyklykom (TV seriál)
Poljuvanňa na zirku (S01E11)
2017 Kafe na Sadovoj (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)
Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Goditsja v matěri (E17)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Cyganskij romans (S01E33)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2007 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kinozvezda (S04E03)

Dokumentární

2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky