foto

Aleksandar Srećković

  • nar. 30.4.1973 (47 let)
    Beograd, Srbsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Balkánská hranice
2016 Slepi putnik na brodu ludaka (TV film)
2011 Zajedno
2010 Montevideo, cesta za snem
2004 Slobodan pad
2003 Novogodišnji program (TV film)
1999 Proleće u Limasolu (TV film)
1998 Kola
1997 Balkanska pravila
Nasa engleskinja (TV film)
1995 Paket aranžman

TV seriály

2020 Južni vetar (TV seriál)
2019 Crveni mesec (TV seriál)
Preziveti Beograd (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2013 Otvorena vrata 2 (TV seriál)
Ravna gora (TV seriál)
Šešir profesora Koste Vujića (TV seriál)
2012 Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
2011 Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
Urota (TV seriál)
Vratiće se rode (TV seriál)
2006 Bela lađa (TV seriál)
2004 Jelena (TV seriál)
2003 Neki novi klinci (TV seriál)
1998 Porodično blago (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Zajedno

Host

Dokumentární

2007 Kako postati heroj

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky