foto

Nina Siemaszko

  • nar. 14.7.1970 (49 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hatred
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2011 The Artist
2009 Nebezpečné svádění (TV film)
2008 The Haunting of Molly Hartley
2007 Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Záhadná žena: Fotografie (TV film)
Záhadná žena: Hra (TV film)
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
Záhadná žena: Víkend plný záhad (TV film)
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Sleep Easy, Hutch Rimes
2003 Vánoční návštěva (TV film)
2000 Hlas temnoty (TV film)
1999 Jakub lhář
Velký šprým
1998 Paperlily
Sbohem lásko
1997 Auto na útěku (TV film)
George B.
Nerovná partie
1996 Johns
1995 Americký prezident
Love and Happiness
Power of Attorney
Sawbones (TV film)
1994 Floundering
Obchodníci s dětmi (TV film)
Rockeři
1993 Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick (video kompilace)
Svatý z Fort Washingtonu
Twenty Bucks
1992 Sinatra (TV film)
Smyslná orchidej 2
1991 Hotel Wellesley
Little Noises
1990 Enemy of the People, An (TV film)
1989 Cesta domů
1988 Tucker: Člověk a jeho sen
Řidičák
1986 One More Saturday Night

TV seriály

2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Pád jedné legendy (E05)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Underwater (E08)
2010 Past Life (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Vzplanutí (S07E17)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Sonoma (S02E10)
Chirurgové (TV seriál)
Stačí se omluvit (S05E21)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Addison Finds the Magic (S01E03)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Tenisová hvězda (S03E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Maltezský kříž (S06E04)
Západní křídlo (TV seriál)
Requiem (S07E18)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
Here Today (S07E05)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokrevní linie (S04E23)
Západní křídlo (TV seriál)
Eppur Si Muove (S05E16)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
The Dogs of War (S05E02)
7A WF 83429 (S05E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Fork You Very Much (E10)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Men from the Boys (S01E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Ellie (S02E15)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 More Tales of the City (TV seriál)
1995 Out of Order (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
You Gotta Have Heart (S01E05)
1993 Policie New York (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Creep Course (S05E09)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Na cestě (E02)
Odchod (E01)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)
1997 Long Way Home, The
1995 Children Remember the Holocaust (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky