foto

Antonio Te Maioha

  • nar. 1970
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Narodil se v Aucklandu, ale vyrůstal v Hastingsu na Novém Zélandu. Po letech vydělávání si jako pouliční muzikant vzbudil zájem o divadelní umění, což ho vedlo v roce 1992 k návštěvě Toi Whakaari, novozélandské dramatické školy. Po dokončení školy se Antonio připojil k uznávanému Maorijského projektu zvanému Te Rakau Hua O Te Wao Tapu, který rozběhl známý novozélandský herec Jim Moriarty.

Od té doby Antonio stále hrál v divadle a byl jedním z členů souboru "Waiora", které mělo úspěšné turné po dobru tvou let po Novém Zélandu, Havaji a Spojeném království. Antoniova televizní účast zahrnuje televizní sérii HERCULES THE LEGENDARY JOURNEYS od výkonných producentů Roba Taperta a Sama Raimiho a také se objevil v seriálu XENA: WARRIOR PRINCES. Momentálně hraje postavu Barca, mohutného gladiátora v seriálu SPARTACUS: BLOOD AND SAND.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2017 Waru
2016 Zoolander No. 2
2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)
2007 Taua

TV seriály

2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Zúčtování (E05)
Pod maskou (E04)
další epizody (6)
2010 Spartakus (TV seriál)
Křehké vztahy (S01E06)
Stínohra (S01E05)
Tajemství jámy (S01E04)
další epizody (6)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Bounty (S01E03)
2006 Orange Roughies (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
2000 Xena (TV seriál)
Návrat domů (S06E01)
1999 Xena (TV seriál)
Charkam (S05E02)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace