foto

Maxim Nikitin

  • nar. 16.6.1982 (38 let)
    Zaporozhe, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 8 lučšich svidanij
2011 Balada o bombardérovi
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Serce na dłoni

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Proverka na pročnosť (TV seriál)
Sadovnica (TV seriál)
2018 Oper za vyklykom (TV seriál)
Hlamurni rabyni (S01E16)
Čuže žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
2013 Charli (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky