foto

Daniel Feuerriegel

  • nar. 29.10.1981 (36 let)
    Sydney, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mezi Danovu tvorbu patří krátké filmy jako TRUE, režírovaný Deanem Friskem a THE QUEUE a GRAMMAR. Dále se také objevil v řadě televizních pořadů, mezi které patří WINNERS AND LOSERS, HOME AND AWAZ, ALL SAINTS, THE STRIP, STUPID, STUPID MAN a SYDNEY GIRL. Také se může pochlubit vystoupením v třinácti divadelních hrách, jako jsou Sleeping Around, Little Malcon and his Struggle Aganst the Eunuchs. Také se objevil ve známém příběhu, vycházejícím z knižní předlohy The Merchant of Venice, kde hrál postavu prince Arragona.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2017 Heidi: Queen of the Mountain
2014 Tajemná hrobka
2006 Burke & Wills
2005 Boys Grammar
Small Claims: White Wedding (TV film)

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Outside The Lines (S09E19)
2017 Chicago Fire (TV seriál)
A Breaking Point (S06E04)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Dávné hříchy (E01)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (6)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2006 RAN: Remote Area Nurse (TV seriál)
Stupid Stupid Man (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace