foto

Daniel Feuerriegel

  • nar. 29.10.1981 (37 let)
    Sydney, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mezi Danovu tvorbu patří krátké filmy jako TRUE, režírovaný Deanem Friskem a THE QUEUE a GRAMMAR. Dále se také objevil v řadě televizních pořadů, mezi které patří WINNERS AND LOSERS, HOME AND AWAZ, ALL SAINTS, THE STRIP, STUPID, STUPID MAN a SYDNEY GIRL. Také se může pochlubit vystoupením v třinácti divadelních hrách, jako jsou Sleeping Around, Little Malcon and his Struggle Aganst the Eunuchs. Také se objevil ve známém příběhu, vycházejícím z knižní předlohy The Merchant of Venice, kde hrál postavu prince Arragona.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2017 Heidi: Queen of the Mountain
2014 Tajemná hrobka
2006 Burke & Wills
2005 Boys Grammar
Small Claims: White Wedding (TV film)

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Outside The Lines (S09E19)
2017 Chicago Fire (TV seriál)
A Breaking Point (S06E04)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Dávné hříchy (E01)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Staré rány (S01E11)
další epizody (6)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2006 RAN: Remote Area Nurse (TV seriál)
Stupid Stupid Man (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace