foto

Vlada Makejčik

  • nar. 28.1.1974 (47 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sčastlivyj koněc

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Dělo bez těla (S02E08)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nadojevšij dolg (S16E40)
2017 Tajny sledstvija (TV seriál)
Slučaj na probežke (S17E11)
Semejnaja scena (S17E10)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Odnoklassniki (S01E06)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Džentlmenskoje soglašenije (S02E22)
2012 Chvost (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vokzalnyj zombi (S05E21)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běšenyje děňgi (S03E02)
2011 PPS (TV seriál)
Pravila parkovki (S01E23)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Vor poněvole (S07E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dorožnoje proisšestvije (S11E13)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Igra onlajn (S02E20)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ochota na tajpana (S01E22)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Koňok-Gorbunok (S02E12)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Instinkt Leopolda (S07E08)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Kitajskij kvartal (S03E06)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Kljatva Gippokrata. Časť 2 (S03E11)
Kljatva Gippokrata. Časť 1 (S03E10)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ljubovnyj napitok (S02E11)
Vizit k doktoru (S02E04)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kasting

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kasting

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky