foto

Claire Levinson-Gendler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 VS. - set dekoratér
2015 Neviditelný důkaz (TV film) - set dekoratér
2013 The Psychopath Next Door (TV film) - set dekoratér
2009 Malice in Wonderland - set dekoratér
2007 Jízda o život - set dekoratér

TV seriály

2020 Little Birds (TV seriál) - set dekoratér
Episode 6 (E06) - set dekoratér
Episode 5 (E05) - set dekoratér
Episode 4 (E04) - set dekoratér
další epizody (6)
The Power (TV seriál) - set dekoratér
2019 Černobyl (TV seriál) - set dekoratér
Vichnaya Pamyat (E05) - set dekoratér
The Happiness of All Mankind (E04) - set dekoratér
Open Wide, O Earth (E03) - set dekoratér
další epizody (5)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál) - set dekoratér
Endings and Beginnings (E07) - set dekoratér
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06) - set dekoratér
In Which Battles Are Won and Lost (E05) - set dekoratér
další epizody (7)
2017 The Brave (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Broadchurch (TV seriál) - set dekoratér
Episode 8 (S03E08) - set dekoratér
Episode 7 (S03E07) - set dekoratér
Episode 6 (S03E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2016 Endeavour (TV seriál) - set dekoratér
Coda (S03E04) - set dekoratér
Kořist (S03E03) - set dekoratér
Arcadia (S03E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2014 The Secrets (TV seriál) - set dekoratér
2013 Top Boy (TV seriál) - set dekoratér
Episode 3 (S02E03) - set dekoratér
Episode 2 (S02E02) - set dekoratér
Episode 1 (S02E01) - set dekoratér
2012 Komplicové (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 4 (E04) - set dekoratér
Epizoda 3 (E03) - set dekoratér
Epizoda 2 (E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2011 Top Boy (TV seriál) - set dekoratér
Episode 4 (S01E04) - set dekoratér
2010 Little Crackers (TV seriál) - set dekoratér
2007 Nearly Famous (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky